Resultat: 225

Udgivet

22/06/2021

Nyhed

PRESSEMEDDELELSE: 57 byer over hele landet: Her kan du gå til køreprøve fra 1. oktober

Antallet af steder, du kan gå til køreprøve til almindeligt kørekort, bliver fastholdt på samme niveau som hidtil, når Færdselsstyrelsen overtager prøveafviklingen fra Politiet.
Læs mere

Udgivet

16/06/2021

Nyhed

Kravet om mundbind eller visir fjernes ved syn af køretøjer

I takt med udfasningen af coronarestriktionerne ophæver regeringen kravet om mundbind eller visir. På synsområdet betyder det, at kravet om mundbind eller visir udgår.
Læs mere

Udgivet

14/06/2021

Nyhed

Krav om mundbind i forbindelse med køreundervisning og køreprøve udgår

Fra mandag den 14. juni 2021 fjernes kravet om mundbind i forbindelse med køreundervisning, køreprøve og vejledende helbredsmæssig køretest.
Læs mere

Udgivet

11/06/2021

Nyhed

Ny brugerinformationsordning gør det muligt at sammenligne priser på brændstoffer og alternative drivmidler

Færdselsstyrelsen har udstedt en ny bekendtgørelse om brugerinformationsskilte, der skal opsættes på offentligt tilgængelig tankstationer og ladestandere.
Læs mere

Udgivet

11/06/2021

Nyhed

Opdatering af Vejledning om syn af køretøjer

Vejledning om syn af køretøjer blev udgivet i december 2020. Nu opdaterer Færdselsstyrelsen den med nogle nødvendige nye ting.
Læs mere

Udgivet

03/06/2021

Nyhed

Færdselsstyrelsen ændrer bekendtgørelse om vejtransport af farligt gods

Færdselsstyrelsen har netop ændret bekendtgørelse om vejtransport af farligt gods. Bekendtgørelsens formål er blandt andet at præcisere kompetente myndigheder inden for de enkelte områder af ADR-konventionen.
Læs mere

Udgivet

03/06/2021

Nyhed

Ny gebyrsats for udstedelse, fornyelse og erstatning af et chaufførkort og nyt gebyr i forbindelse med forsøg med selvkørende enheder

Færdselsstyrelsen har netop udstedt bekendtgørelse, der regulerer gebyrsatsen for udstedelse, fornyelse og erstatning af chaufførkort og indfører et nyt gebyr ved sagsbehandling i forbindelse med forsøg med selvkørende enheder.
Læs mere

Udgivet

01/06/2021

Nyhed

Høring: Færdselsstyrelsen sender bekendtgørelsesudkast om ændring af bekendtgørelse om udrykningskørsel i høring

Færdselsstyrelsen vil ændre bekendtgørelsen om udrykningskørsel for at udvide rammerne for politiets skøn til at foretage udrykningskørsel uden brug af udrykningshorn og -lygte. Høringsfristen udløber den 15. juni 2021.
Læs mere

Udgivet

27/05/2021

Nyhed

Fra juli gælder nye løn- og arbejdsvilkår for alle danske vognmænd

Inden længe skal alle danske vognmænd også efterleve de nye regler for løn- og arbejdsvilkår. Kontrollen med de danske vognmænd vil foregå som en del af Færdselsstyrelsens almindelige tilsyn med tilladelsesindehavere af gods- og bustilladelser.
Læs mere