Nyhedsside

Resultat: 43

Udgivet

18/04/2021

Nyhed

Færdselsstyrelsen dispenserer fra kravet om undervisning i ”Kørsel ved letbane” i køreundervisningen indtil den 1. juli 2021 for en mindre gruppe af køreelever

Frem til 1. juli 2021 giver Færdselsstyrelsen dispensation fra kravet om undervisning i ”Kørsel ved letbane”, når elever tager deres kørekort. Dispensationen gælder for elever, der er begyndt at tage kørekort før 1. juli 2020.
Læs mere

Udgivet

11/04/2021

Nyhed

Køreskoler i Brøndby, Fredensborg, Halsnæs og Gladsaxe kommune kan åbne fra på mandag

1. april udsendte Færdselsstyrelsen en nyhed om genåbningen af landets køreskoler med undtagelse af 5 kommuner. Nu kan 4 kommuners køreskoler igen åbne.
Læs mere

Udgivet

30/03/2021

Nyhed

Nye regler om inddragelse af kørekortet som led i den skærpede indsats mod vanvidskørsel

Færdselsstyrelsen har netop udstedt bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om kørekort. Baggrunden for bekendtgørelsen er den aftale, som regeringen indgik i 2020, om en skærpet indsats mod vanvidskørsel.
Læs mere

Udgivet

30/03/2021

Nyhed

Færdselsstyrelsen ophæver pausereglen ved særlig køreundervisning efter et kørselsforbud

Som følge af corona ophæver Færdselsstyrelsen pausereglen, så du kan færdiggøre den særlige køreundervisning efter et kørselsforbud, selvom du ikke har haft undervisning i mere end tre måneder.
Læs mere

Udgivet

25/03/2021

Nyhed

Borgere fra Storbritannien, Nordirland, Gibraltar, Guernsey og Jersey kan nu ombytte deres kørekort uden krav om kontrollerende køreprøve

Borgere fra Storbritannien, Nordirland, Gibraltar, Guernsey og Jersey kan nu ansøge om at få ombyttet deres kørekort til et dansk kørekort til kategori B (almindelig bil), uden krav om at ansøger skal bestå en kontrollerende køreprøve.
Læs mere