Resultat: 59

Udgivet

16/09/2021

Nyhed

Første køreprøver frigives fredag den 17. september

Fra fredag, den 17. september frigiver Færdselsstyrelsen de første køreprøver i oktober. Derfor lanceres en nærmere plan for frigivelse af prøverne.
Læs mere

Udgivet

09/09/2021

Nyhed

Færdselsstyrelsen står fremover for afvikling af kørelærerprøver

Når Færdselsstyrelsen 1. oktober overtager politiets opgaver inden for kørekortområdet, får styrelsen også ansvaret for Prøvekommissionen, der står for afholdelse af kørelærerprøver.
Læs mere

Udgivet

08/09/2021

Nyhed

Nu offentliggør Færdselsstyrelsen flere adresser til køreprøver

Færdselsstyrelsen kan nu melde yderligere seks adresser ud på steder, hvor der fremover bliver afviklet teoriprøver og praktiske køreprøver.
Læs mere

Udgivet

02/09/2021

Nyhed

OPDATERET - Færdselsstyrelsen kan nu offentliggøre de første adresser til køreprøver

Færdselsstyrelsen er meget langt med at finde egnede bygninger og lokaler til afvikling af teoriprøver- og praktiske køreprøver. En stor del af adresserne er nu på plads og kan meldes ud.
Læs mere

Udgivet

02/09/2021

Nyhed

Køreundervisning og køreprøver kan nu afholdes som før corona

Pr. 1. september 2021 gælder restriktioner og krav om coronapas for køreundervisning og køreprøver i forbindelse med håndtering af covid-19 ikke længere.
Læs mere

Udgivet

25/08/2021

Nyhed

Færdselsstyrelsen overtager opgaver indenfor kørekortområdet

Færdselsstyrelsen overtager 1. oktober opgaver fra politiet indenfor kørekortområdet, bl.a. opgaver med administration samt afvikling af teori- og køreprøver. Læs her hvordan proceduren for køreprøveafvikling fremadrettet håndteres.
Læs mere