Nyhedsliste

Resultat: 22

Udgivet

22/09/2020

Nyhed

Færdselsstyrelsen offentliggør forskningsprojekt fra Nord Universitet om ny køreuddannelse i Danmark

Rapporten omhandler Nord Universitets anbefalinger for en ny køreuddannelsesmodel og eventuelle ændringer for kørelæreruddannelsen i Danmark.
Læs mere

Udgivet

14/08/2020

Nyhed

Høring over udkast til bekendtgørelse om ændring af kørekortbekendtgørelsen

Færdselsstyrelsen har sendt udkast til bekendtgørelse om ændring af kørekortbekendtgørelsen i høring. Høringsfristen er den 7. september 2020.
Læs mere

Udgivet

18/06/2020

Nyhed

Færdselsstyrelsen dispenserer fra visse krav om kode 78 på kørekort

I visse tilfælde skal kode 78 ikke længere påføres kørekortet. Derudover dispenserer Færdselsstyrelsen fra kravet om størrelsen på en motorcykel til øvelseskørsel og den praktiske prøve for kategori A2-motorcyekel.
Læs mere

Udgivet

15/06/2020

Nyhed

Frister i kørekortbekendtgørelsen bliver ændret

Bekendtgørelsen bliver ændret så lægeattesten fremover må være op til 6 måneder gammel. Samtidig må der gå op til 12 måneder fra påbegyndt knallertundervisning til bestået prøve.
Læs mere

Udgivet

04/06/2020

Nyhed

Færdselsstyrelsen ændrer bekendtgørelse om kørekort

Ændringen i bekendtgørelsen betyder, at det under særlige betingelser er muligt at føre et køretøj, der bruger alternative brændstoffer med en tilladt totalvægt på op til 4.250 kg med et kørekort til almindelig bil.
Læs mere

Udgivet

04/06/2020

Nyhed

Færdselsstyrelsen opdaterer samtlige bekendtgørelser om undervisningsplaner for køreuddannelsen

Formålet med ændringerne er at opdatere bekendtgørelserne, så undervisningsplanerne er i overensstemmelse med færdselsloven og de øvrige bekendtgørelser på området. De nye bekendtgørelser træder i kraft den 1. juli 2020.
Læs mere