Colourbox

Fra 17. september åbner Færdselsstyrelsen for booking af køreprøver

Publiceringsdato: 07/09/2021
Om kort tid begynder Færdselsstyrelsen at frigive køreprøver i koreprovebooking.dk.

Når Færdselsstyrelsen om mindre end en måned overtager opgaver fra politiet inden for kørekortområdet, er det styrelsen, der fremover står for planlægning af køreprøver og efterfølgende frigivelse i koreprovebooking.dk, som landets kørelærere herefter kan gå ind og booke. 

 

Booking og planlægning af køreprøver i rimelig tid er afgørende  for kørelærerne, så det er muligt at planlægge og sikre eleverne god service og gode forhold i forbindelse med deres køreprøver. Derfor har det høj prioritet at kunne melde en konkret plan ud for frigivelse af køreprøver, som skaber klarhed for landets kørelærere.

Planen er følgende: 

Mellem den 17. og 22. september vil prøver frigives i koreprovebooking.dk

for de første uger af oktober. Færdselsstyrelsen offentliggør senest den 16. september en plan med konkrete tidspunkter for frigivelsen af prøver i de enkelte områder på Færdselsstyrelsens hjemmeside www.fstyr.dk.

 

Den direkte dialog omkring booking af prøver fortsætter som hidtil. Frem til og med 30. september koordineres dette fortsat med de nuværende kontakter i politiet – også hvad angår koordinering af prøver i oktober og november. 

 

Fra og med den 1. oktober er det Færdselsstyrelsen, man skal kontakte i forbindelse med den direkte dialog omkring planlægning af prøver. Kontaktoplysninger offentliggøres den 30. september. 

 

Det er målsætningen, at alle lokaler er på plads 1. oktober i de 57 byer, hvor Færdselsstyrelsen kommer til at afvikle køreprøver fra. Det er en omfattende opgave at finde egnede lokaler i alle byer.

Derfor kan der i kortere eller længere perioder være steder i landet, hvor lokalerne er midlertidige løsninger. 

Det betyder, at man efter en kort periode vil blive informeret om en ny adresse for prøveafvikling.