Færdselsstyrelsens nyhedsmail

Få de seneste nyheder fra Færdselsstyrelsen på mail. Tilmeld dig én eller flere af nedenstående nyhedsgrupper for at få nyhederne direkte i din indbakke.

Færdselsstyrelsens nyhedsmail har skiftet design, og det er derfor ikke muligt at tilmelde sig automatisk. Er du interesseret i at få styrelsens nyhedsmails, skal du sende en mail til kommunikation@tbst.dk omkring hvilke nyheder du er interesseret i, samt hvilken e-mail adressen der skal registreres.
  • Køretøjers indretning og udstyr
  • Energieffektive køretøjer
  • Køre- og hviletid
  • Kørekort og kørelæreruddannelsen
  • Syn og godkendelser
  • Erhvervstransport

Du kan også tilmelde dig vores abonnement service for nyheder fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.

Da Færdselsstyrelsen er en del af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen bliver de 'Generelle nyheder'  kun udsendt til abonnenter fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.

Styrelsens behandling af dine personoplysninger

Ved tilmelding til Færdselsstyrelsens nyhedsbrev accepterer du, at styrelsen løbende sender dig nyhedsbreve om de emner, du har tilmeldt dig. Samtidig accepterer du, at Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen registrerer og behandler dine oplysninger (din e-mail adresse) til brug for udsendelse af nyhedsbreve.

Din e-mail adresse anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding ved at sende en mail til kommunikation@tbst.dk. Styrelsen vil i den forbindelse slette dine oplysninger.

Hvis du har spørgsmpål til, hvordan styrelsen behandler dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på mailadressen dpo@tbst.dk.
Sidst opdateret: 04.09.2019