Færdselsstyrelsen udvides

I forbindelse med regeringens seneste plan for udflytning af statslige arbejdspladser – ’Bedre balance II’ – bliver hele færdselsområdet samlet i Færdselsstyrelsen.

Det betyder, at Færdselsstyrelsen bliver udvidet med områderne erhvervstransport, herunder gods, bus, taxi og chaufføruddannelser samt et kundecenter. Det svarer til i alt cirka 40 årsværk, der i dag er fysisk placeret i Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen i Ørestad.

Færdselsstyrelsen vil derfor i den kommende tid søge et større antal medarbejdere til både nye og etablerede fagområder. Det er tale om både kontorfunktionær- og AC-stillinger (primært jurister).

Hvis du vil være med til at betjene borgere og virksomheder på færdselsområdet i Danmark, så hold øje med Færdselsstyrelsens hjemmeside, hvor der i den kommende tid vil blive slået en række spændende stillinger op.

Se ledige stillinger her.

Færdselsstyrelsen blev udflyttet i 2016
Færdselsstyrelsen er et resultat af regeringens første udflytningsplan fra 2015 – ’Bedre Balance I’.  Her besluttede regeringen, at 70 arbejdspladser fra Trafik,- Bygge- og Boligstyrelsen skulle udflyttes fra Ørestad til Ribe for dér at etablere Færdselsstyrelsen. Det skete den 1. februar 2016.

Færdselsstyrelsens ledelse og medarbejdere har udnyttet udflytningen til at opbygge en ny organisation og til at skabe en stærk arbejdskultur og pionerånd i organisationen.

Organisationen har derfor et solidt fundament forud for den kommende udvidelse af Færdselsstyrelsen.

Læs mere om Færdselsstyrelsens opgaver her.
Sidst opdateret: 14.11.2018