Kontakt Færdselsstyrelsen

Telefonisk henvendelse
Du kan kontakte Færdselsstyrelsen alle hverdage fra kl. 09.00-15.00 på telefon: 7221 8899.


Skriftlig henvendelse
Skriftlige henvendelser til Færdselsstyrelsen skal sendes digitalt.

Indeholder din henvendelse til os et CPR-nummer, helbredsoplysninger eller andre følsomme eller fortrolige oplysninger, skal du benytte Digital Post på virk.dk eller borger.dk.

Til andre henvendelser kan mailadressen info@fstyr.dk anvendes.

Husk at oplyse dit telefonnummer, når du skriver til Færdselsstyrelsen. 


Pressehenvendelse
Det er Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens direktionssekretariat, der koordinerer henvendelser til Færdselsstyrelsen fra pressen. Se kontaktoplysninger på den presseansvarlige.

Henvendelse om dine personoplysninger
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen - og herunder Færdselsstyrelsen - er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som styrelsen modtager om dig, f.eks. i forbindelse med en ansøgning. Hvis du har spørgsmål til styrelsens behandling af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte styrelsen på info@fstyr.dk eller styrelsens databeskyttelsesrådgiver (DPO) via følgende kontaktoplysningerne:

E-mail: dpo@tbst.dk
Telefon: 41780531

Sikker post til DPO'en
Du kan også sende Sikker Post til styrelsens DPO ved at vælge Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen under Digital Post og vælge "Databeskyttelsesrådgiveren" i emnefeltet.

OBS: Mails fra andre myndigheder til styrelsens DPO’ via dpo@tbst.dk bliver automatisk krypteret, hvis myndigheden er tilsluttet Tunnelkryptering. Ellers så skal Digital Post benyttes - vælg Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen som modtager og vælge "Databeskyttelsesrådgiveren" i emnefeltet.

Kontakt

Færdselsstyrelsen
Sorsigvej 35
6760 Ribe

+45 7221 8899
info@fstyr.dk

Persondata

Vil du vide, hvordan styrelsen behandler dine persondata?

Læs mere under 'Behandling af persondata'

Sidst opdateret: 14.11.2018